Количка 0 Продукт Продукти (празна)

Няма продукти

Да се зададе Доставка
0.00 лв Общо

Поръчайте

Продуктът е добавен в количката

Количество
Общо

Вашата количка има 0 продукта. Вашата количка има 1 продукт.

Общо продукти
Общо разходи за доставка  Да се зададе
Общо
Продължете с пазаруването Към сметката

Символи Съдържа 269 продукта.

Символи

Символи за гривни и синджири. Талисмани за гривни

Символите присъстват в бижутата още от най-дълбока древност. Идеята на символиката в бижутата е всеки човек да изрази своята уникалност. Първите християни носели кръстове и с това те изразявали своята вяра в Христос. Един от най-старите символи, които присъстват и до днес е символа с "Дървото на...

Символи за гривни и синджири. Талисмани за гривни

Символите присъстват в бижутата още от най-дълбока древност. Идеята на символиката в бижутата е всеки човек да изрази своята уникалност. Първите християни носели кръстове и с това те изразявали своята вяра в Христос. Един от най-старите символи, които присъстват и до днес е символа с "Дървото на живота". Дървото на живота е известно за нас от първата глава на Библията. След като Адам и Ева съгрешили, Бог ги изгонил от райската градина за да не ядат от Дървото на живота и да живеят вечно. Много хора днес не знаят от къде идва символа с дървото, но под съзнателно много им харесва и искат да го имат. Това тяхно желание изразява тяхната вяра, нуждата от Бог и вечен живот.

Талисмани или символи? Как е правилно?

Това са много интересни въпроси. За това от къде идват символите разказахме малко по горе, а от къде идват талисманите и какво е тяхното значение?

Талисмана е известен още като амулет и представлява предмет, за който се вярва, че те закриля от различни неща. Подобни предмети са носели езическите племена, а по-късно тези предмети са наречени езически идоли. Талисманите са отхвърлени от вярващия свят, като за тях се смята, че не те пазят от нищо, а напротив дори си под проклятия от Бог, ако носиш талисман.

Във Victoria Princess не продаваме талисмани! Ние продаваме символи с които може да изразите всичко, което сте, което обичате, което чувствате, което желаете да промените в едно по-добро бъдеще и много други символи на вярата, живота и успеха.

Бъдете уникални, изразете себе си с уникалните символи на запазената марка Victoria Princess.

Символите на нашата марка са съвместими със всички марки гривни, които се предлагат в България. Гривните и символите за тях са произведени от стерлингово сребро преминало през няколко етапа за проверка на качеството. Всички сребърни елементи преминават през задължителната лаборатория на НАП и са придружени със сертификат за качество. Нашата колекция включва над двеста уникални символа, чрез които може да изразите себе си или да зарадвате вашите близки приятели и любими хора. Всички символи и гривни са с две години гаранция и две години безплатно почистване. Всяко бижу е опаковано в луксозна опаковка и чантичка на марката Victoria Princess.

Пожелаваме ви да имате само хубави моменти с нашите гривни и символи!

Още
за страница
Показване на 1 - 12 от 269 артикула
Показване на 1 - 12 от 269 артикула